Sari la conținut
pdc.ro, din 2007

Trebuie sa plătesc taxe?

Întrebare de Zmf Alexa, , în Taxe.

Bună! Am dat sala și din păcate am picat. Dacă dau a doua oară, trebuie sa plătesc ceva taxe? Dacă da, unde?

1 răspuns

  1. Echipa pdc.ro a răspuns

    Nu. Taxa de examinare a fost eliminată de la 1 februarie 2017 (art. VI din Legea nr. 1/2017), deci nu plătești nimic ca să dai sala din nou. Plătești o singură dată contravaloarea permisului, 139 de lei din 15 septembrie 2026, către RA-APPS. Sala o poți da din nou după cel puțin 15 zile (art. 12 alin. (2) din Ordinul MAI nr. 268/2010). Emoțiile sunt normale; recapitulează câteva întrebări greșite pe zi.

Răspunde

Vrei să răspunzi la această întrebare?

Ai și tu o întrebare?