Sari la conținut
pdc.ro, din 2007

Mi-a zis cineva ca nu mai trebuie cazier la dosar, e adevarat??

Întrebare de Cristina P., , în Examenul.

Am programare la ghiseu saptamana viitoare si nu stiu daca sa mai merg dupa cazier. Pe un forum zicea ca nu mai e nevoie din 2026.

1 răspuns

  1. Echipa pdc.ro a răspuns

    Da, nu mai aduci cazierul judiciar la dosar. Serviciul îl verifică automat, cu acordul tău (art. 6 alin. (2^1) din Ordinul MAI nr. 268/2010). Obligația de a-l depune a fost abrogată prin Ordinul MAI nr. 69/2026, publicat în Monitorul Oficial nr. 406 din 13 mai 2026. Ce acte îți trebuie în continuare găsești la https://pdc.ro/intrebari-frecvente.

Răspunde

Vrei să răspunzi la această întrebare?

Ai și tu o întrebare?