Sari la conținut
pdc.ro, din 2007

Mi-am pierdut permisul in concediu, trebuie sa refac fisa medicala?

Întrebare de Adrian L., , în Am carnet, dar am nevoie de ajutor.

Nu stiu unde l-am pierdut, probabil pe plaja. Trebuie sa fac declaratie la politie?

1 răspuns

  1. Echipa pdc.ro a răspuns

    Nu îți trebuie fișă medicală pentru duplicat, iar duplicatul păstrează valabilitatea permisului pierdut (art. 24 alin. (5^1) din OUG nr. 195/2002). Pierderea o declari direct în cerere, fără declarație la poliție și fără anunț în Monitorul Oficial (art. 3 alin. (7) din Ordinul MAI nr. 82/2024). Plătești contravaloarea permisului, 139 de lei. Duplicatul îl poți cere și online, din secțiunea „Servicii online” a site-ului DGPCI.

Răspunde

Vrei să răspunzi la această întrebare?

Ai și tu o întrebare?