Sari la conținut
pdc.ro, din 2007

Instructorul meu nu poarta centura, e voie?

Întrebare de Ana P., , în Practica.

Eu o port mereu. El zice ca nu e obligat. Si la examen politistul o poarta?

1 răspuns

  1. Echipa pdc.ro a răspuns

    Da, e voie. Instructorul auto e scutit de centură în timpul pregătirii practice, iar examinatorul e scutit în timpul probei practice (art. 97 alin. (4) lit. e) din Regulamentul aprobat prin HG nr. 1.391/2006). Tu, ca persoană care conduce, porți centura mereu (art. 36 alin. (1) din OUG nr. 195/2002).

Răspunde

Vrei să răspunzi la această întrebare?

Ai și tu o întrebare?