Sari la conținut
pdc.ro, din 2007

Pot depasi o bicicleta intr-un tunel?

Întrebare de Sergiu M., , în Teoria.

Am vazut la chestionare ca in tunel e interzisa depasirea, dar o bicicleta merge cu 15 la ora...

1 răspuns

  1. Echipa pdc.ro a răspuns

    Da, în anumite condiții. În tunel, pe poduri și pe pasaje nu ai voie să depășești, dar poți depăși biciclete, trotinete electrice, mopede, motociclete fără ataș și vehicule cu tracțiune animală. Condiția e să vezi drumul pe mai mult de 20 m, iar drumul să aibă cel puțin 7 m lățime (art. 120 alin. (1) lit. d) din Regulamentul aprobat prin HG nr. 1.391/2006).

Răspunde

Vrei să răspunzi la această întrebare?

Ai și tu o întrebare?