Sari la conținut
pdc.ro, din 2007

Instructorul ma poate duce pe autostrada la ore?

Întrebare de Darius K., , în Practica.

Vreau sa invat sa intru pe autostrada inainte de examen, sa nu ma sperii dupa.

1 răspuns

  1. Echipa pdc.ro a răspuns

    Nu. Pe autostradă și pe drumul expres învățarea conducerii e interzisă (art. 74 alin. (2) din OUG nr. 195/2002). Intrarea și ieșirea pe benzi de accelerare și de decelerare le poți exersa cu instructorul pe drumurile pe care e permisă pregătirea. După permis, în primul an, ai pe autostradă cel mult 110 km/h (art. 50 alin. (4)).

Răspunde

Vrei să răspunzi la această întrebare?

Ai și tu o întrebare?