Sari la conținut
pdc.ro, din 2007

Daca platesc amenda, mi se sterg punctele mai repede?

Întrebare de Stefan_cj, , în Am carnet, dar am nevoie de ajutor.

Am luat 3 puncte la radar si am platit amenda a doua zi. Punctele raman?

1 răspuns

  1. Echipa pdc.ro a răspuns

    Plata amenzii nu anulează punctele. Punctele de penalizare se anulează la împlinirea a 6 luni de la data constatării contravenției, nu de la plată (art. 103 alin. (4) din OUG nr. 195/2002). Dacă ai făcut plângere împotriva procesului-verbal, termenul se socotește altfel, după soluția instanței (același alineat).

Răspunde

Vrei să răspunzi la această întrebare?

Ai și tu o întrebare?