Sari la conținut
pdc.ro, din 2007

Pot plati permisul cash direct la ghiseu?

Întrebare de Sebi_77, , în Taxe.

Nu am card si nu am internet banking. La ghiseu se poate plati?

1 răspuns

  1. Echipa pdc.ro a răspuns

    Permisul nu se plătește la ghișeul serviciului, ci către RA-APPS (art. 11^1 alin. (3) din OUG nr. 195/2002). Cu numerar poți plăti la sucursalele BCR, la CEC Bank sau la stațiile de plată SelfPay. La ghișeu plătești cu numerar doar plăcuțele, numărul preferențial și păstrarea numărului (art. 11^1 alin. (2) din aceeași ordonanță). Pe documentul de plată scrii CNP-ul, numele, contul IBAN, suma și „permis de conducere”.

Răspunde

Vrei să răspunzi la această întrebare?

Ai și tu o întrebare?