Sari la conținut
pdc.ro, din 2007

Las-o pe mama la intrarea in mall 1 minut, e oprire?

Întrebare de Larisa N., , în Teoria.

Acolo e indicator de oprire interzisa. Eu nu cobor din masina, doar coboara ea si plec.

1 răspuns

  1. Echipa pdc.ro a răspuns

    Imobilizarea mașinii cât timp urcă sau coboară cineva nu se consideră oprire, dacă nu perturbi circulația (art. 63 alin. (2) lit. a) din OUG nr. 195/2002). Dacă aștepți mai mult decât îi trebuie să coboare, e oprire, iar peste 5 minute e staționare (art. 63 alin. (1)). Acolo unde oprirea e interzisă, coborârea trebuie să fie scurtă și să nu încurce pe nimeni.

Răspunde

Vrei să răspunzi la această întrebare?

Ai și tu o întrebare?