Sari la conținut
pdc.ro, din 2007

Permisul imi expira in ianuarie, il pot schimba de acum?

Întrebare de Marius O., , în Am carnet, dar am nevoie de ajutor.

Lucrez in Brasov dar domiciliul e in Buzau. Pot sa ma duc la Brasov sa il schimb?

1 răspuns

  1. Echipa pdc.ro a răspuns

    Da, îl poți preschimba oricând înainte să expire, legea nu fixează un termen minim (art. 24 alin. (5^2) din OUG nr. 195/2002). Mergi la oricare serviciu de permise din țară, deci și la Brașov (art. 2 din Ordinul MAI nr. 82/2024). Pentru un permis cu o nouă valabilitate faci mai întâi examinarea medicală.

Răspunde

Vrei să răspunzi la această întrebare?

Ai și tu o întrebare?