Sari la conținut
pdc.ro, din 2007

Pot sa exersez cu tata pe un drum de tara inainte de scoala?

Întrebare de Larisa N., , în Școala de șoferi.

Tata are permis de 20 de ani si zice ca ma invata el pe un drum fara trafic.

1 răspuns

  1. Echipa pdc.ro a răspuns

    Nu pe drumul public. Cât înveți pentru permis, ai voie să conduci pe drumurile publice numai în prezența și sub supravegherea directă a unui instructor auto atestat (art. 23 alin. (2) din OUG nr. 195/2002). Un drum de țară cu trafic redus e tot drum public. Începe orele cu instructorul și întreabă-l cum poți recupera ce ți se pare greu.

Răspunde

Vrei să răspunzi la această întrebare?

Ai și tu o întrebare?