Sari la conținut
pdc.ro, din 2007

Permis conducere

Întrebare de Pricop Crenguta, , în Permisul de conducere.

Buna ziua, Mi-am facut mutatia pe Bucuresti (prin achizitionarea unei locuintei), dar am si o proprietate in Buzau. Talonul si permisul sunt pe Buzau. Trebuie sa le schimb pe Bucuresti? Multumesc.

2 răspunsuri

  1. Echipa pdc.ro a răspuns

    Nu trebuie să schimbi permisul când îți schimbi domiciliul: potrivit DGPCI, schimbarea domiciliului nu te obligă la preschimbare. Pentru mașină e altfel: noua adresă o treci în certificatul de înmatriculare în cel mult 30 de zile (art. 11 alin. (10) din OUG nr. 195/2002). Detalii la https://pdc.ro/intrebari-frecvente.
  2. Echipa pdc.ro a răspuns

    Adresa din permis trebuie sa fie la fel cu cea din cartea de identitate.

Răspunde

Vrei să răspunzi la această întrebare?

Ai și tu o întrebare?