Sari la conținut
pdc.ro, din 2007

traseul

Întrebare de Moise Cristian, , în Practica.

salut !am luat sala cu 25 pt cat C !s a dat legea cu traseul ?

2 răspunsuri

  1. Echipa pdc.ro a răspuns

    Da, între timp regula s-a schimbat. Dacă ai picat traseul, nu mai dai sala din nou, cât timp cursul de la școala de șoferi e valabil, adică un an de la absolvire (art. 36 din Regulamentul aprobat prin HG nr. 1.391/2006). Te poți prezenta din nou la traseu după cel puțin 15 zile, cu dovada că ai făcut cel puțin 6 ore suplimentare de pregătire practică la o școală autorizată (art. 12 alin. (1) și (3) din Ordinul MAI nr. 268/2010).
  2. Echipa pdc.ro a răspuns

    Oficial inca nu

Răspunde

Vrei să răspunzi la această întrebare?

Ai și tu o întrebare?