Sari la conținut
pdc.ro, din 2007

daca mai am 4 luni simi expira scoala mai pot da sala din nou acum ma refer ?

Întrebare de muraru ovidiu, , în Examenul.

aca mai am 4 luni simi expira scoala mai pot da sala din nou acum ma refer ?

1 răspuns

  1. Echipa pdc.ro a răspuns

    Da. Dacă ai picat sala, o poți da din nou după cel puțin 15 zile (art. 12 alin. (2) din Ordinul MAI nr. 268/2010). Pentru o nouă programare, întreabă serviciul de permise din județ (SPCRPCIV). Cursul de la școala de șoferi e valabil un an de la absolvire (art. 36 din Regulamentul aprobat prin HG nr. 1.391/2006). În cele 4 luni rămase poți da sala de câte ori e nevoie. După un an, ai nevoie de un curs nou.

Răspunde

Vrei să răspunzi la această întrebare?

Ai și tu o întrebare?