Sari la conținut
pdc.ro, din 2007

Noua lege

Întrebare de Dumitru Ilie, , în Șoferi profesioniști.

Am picat la traseu la categoria C. S-a schimbat ceva din cate am inteles, cine pica la practica nu mai trebuie sa dea la teorie. Este deja in vigoare?

3 răspunsuri

  1. Echipa pdc.ro a răspuns

    Între timp regula s-a schimbat. Dacă ai picat traseul, nu mai dai sala din nou, cât timp cursul de la școala de șoferi e valabil, adică un an de la absolvire (art. 36 din Regulamentul aprobat prin HG nr. 1.391/2006). Te poți prezenta din nou la traseu după cel puțin 15 zile, cu dovada că ai făcut cel puțin 6 ore suplimentare de pregătire practică la o școală autorizată (art. 12 alin. (1) și (3) din Ordinul MAI nr. 268/2010).
  2. Dumitru Ilie a răspuns

    va multumesc
  3. Echipa pdc.ro a răspuns

    Ne pare rau ca ai picat traseul. Ce s-a intamplat? Modificarea legii inca nu a intrat in vigoare, deci trebuie sa dai sala din nou.

Răspunde

Vrei să răspunzi la această întrebare?

Ai și tu o întrebare?