Sari la conținut
pdc.ro, din 2007

vreau sa plec la alta scoala, am dat avans... trebuie sa platesc tot?

Întrebare de Deretova Olga, , în Școala de șoferi.

buna, cand m-am inscris la o scoala de soferi am platit 1/3, 450 Lei, pt a incepe scoala de soferi. Am intrebat pt lectii teorice, credeam ca imi trimit la casa de cultura la lectii facute de un politist, dar mi au spus ca nu, ca lectii le fac ei. Bine, in 2 luni au facut 2 lectii si daca intreb, imi spun ca nu sunt asa proasta ca trebuie sa stau dupa profesor si ca ajunge sa ma duc la ei doar ca sa fac teste la calculator... normal, inainte trebuie studiez carte acasa !!! Acum vreau sa plec la o alta scoala, am vazut pe internet ca ei trebuie sa imi dau tot dosarul, dar nu stiu daca au voie sa imi cer toti bani sau daca pierd doar bani care ii am dat ca si avans. Eu m-am dus 3 zile sa fac teste si 2 lectii pt ca doar 2 lectii in 60 de zile au predat ei. Ms pt raspuns

1 răspuns

  1. Echipa pdc.ro a răspuns

    Ce se întâmplă cu avansul depinde de contractul semnat cu școala; legea circulației nu stabilește asta. Citește contractul și cere în scris situația orelor făcute și a banilor plătiți. Pregătirea teoretică se face într-o unitate autorizată, înainte de orele de condus (art. 23 alin. (4) din OUG nr. 195/2002 și art. 29 alin. (2) din Regulamentul aprobat prin HG nr. 1.391/2006). Dacă școala nu face orele promise, poți face o sesizare la Autoritatea Rutieră Română (ARR), care autorizează școlile de șoferi.

Răspunde

Vrei să răspunzi la această întrebare?

Ai și tu o întrebare?