Sari la conținut
pdc.ro, din 2007

Schimbare scoala

Întrebare de Tianu Ana-Maria, , în Permisul de conducere.

Buna seara. Am picat la traseu o data, mi s-a dat adeverinta de la scoala si m-am programat din nou la traseu. Intrebarea mea este daca vreau sa ma duc la traseu cu o masina de la o alta scoala, trebuie sa ma mai programez la drpciv? Ca am inteles ca imi trebuie adeverinta de la scoala cu care vreau sa dau dar mai trebuie sa anunt la drpciv? Multumesc!

1 răspuns

  1. Echipa pdc.ro a răspuns

    După ce ai picat traseul, te poți prezenta din nou după cel puțin 15 zile, cu dovada că ai făcut cel puțin 6 ore suplimentare de pregătire practică la o școală de șoferi autorizată (art. 12 alin. (1) și (3) din Ordinul MAI nr. 268/2010). Dacă vrei să faci orele și să dai examenul cu mașina altei școli, du adeverința de la noua școală la serviciul de permise (SPCRPCIV) unde ai dosarul și întreabă dacă trebuie să-ți actualizeze programarea.

Răspunde

Vrei să răspunzi la această întrebare?

Ai și tu o întrebare?