Sari la conținut
pdc.ro, din 2007

Transfer scoala de soferi

Întrebare de I. Simona, , în Școala de șoferi.

Buna ziua, Am terminat luna aceasta scoala fe soferi, insa nu m-am inscris inca la examen. Insa la scoala la care am fost inscrisa nu am facut chiar intr-un mod foarte placut orele de condus, astfel incat mai am nevoie de cateva ore practice pe care as prefera sa nu le fac la aceeasi scoala. Este posibil sa fac aceste ore suplimentare la alta scoala si atunci cand ma voi inscrie la examen sa ma inscriu ca apartinand acestei scoli? Multumesc anticipat pentru raspuns!

1 răspuns

  1. Echipa pdc.ro a răspuns

    La examen te înscrii cu fișa de școlarizare de la școala pe care ai absolvit-o (art. 6 din Ordinul MAI nr. 268/2010). Ore suplimentare poți face și la altă școală autorizată, dar cum apar ele în dosar și cu ce mașină dai examenul stabilești cu noua școală. Întreabă și serviciul de permise (SPCRPCIV) din județ ce acte cer în acest caz.

Răspunde

Vrei să răspunzi la această întrebare?

Ai și tu o întrebare?