Sari la conținut
pdc.ro, din 2007

Ce trebuie sa fac pentru a da sala a doua oara??

Întrebare de Manuta Georgiana, , în Taxe.

Daca am picat sala prima data trebuie sa ma inscriu din nou si sa platesc taxa, sau trebuie doar sa platesc taxa de 6 lei???

1 răspuns

  1. Echipa pdc.ro a răspuns

    Între timp regula s-a schimbat. Nu te înscrii din nou și nu plătești taxă de examinare (art. VI din Legea nr. 1/2017). Dacă pici sala, o poți da din nou după cel puțin 15 zile de la data la care ai fost declarat „respins” (art. 12 alin. (2) din Ordinul MAI nr. 268/2010).

Răspunde

Vrei să răspunzi la această întrebare?

Ai și tu o întrebare?