Sari la conținut
pdc.ro, din 2007

Permis la 16 ani

Întrebare de Andronache Adrian, , în Permisul de conducere.

Dacă am 16 ani as putea adica pentru categoria A1?

1 răspuns

  1. Echipa pdc.ro a răspuns

    Da. Pentru categoriile AM, A1 și B1 vârsta minimă este de 16 ani împliniți (art. 20 alin. (4) lit. a) din OUG nr. 195/2002). Dacă ai între 16 și 18 ani, la dosarul de examen aduci și acordul părinților, într-o declarație autentificată la notar (art. 6 din Ordinul MAI nr. 268/2010).

Răspunde

Vrei să răspunzi la această întrebare?

Ai și tu o întrebare?