Sari la conținut
pdc.ro, din 2007

Ce trebuie sa platesc daca imi expira dosarul?

Întrebare de Cretu Denisa, , în Examenul.

Dosarul meu este valabil pana pe 24.04.2014, ce trebuie sa platesc in cazul in care nu o sa i-au examenul saptamana asta? Multumesc anticipat

2 răspunsuri

  1. Echipa pdc.ro a răspuns

    Între timp regula s-a schimbat. Cursul de la școala de șoferi e valabil un an de la absolvire (art. 36 din Regulamentul aprobat prin HG nr. 1.391/2006). Dacă nu ai promovat examenul în acest an, ai nevoie de un curs nou. Taxa de examinare nu se mai plătește din 1 februarie 2017 (art. VI din Legea nr. 1/2017), indiferent de câte ori dai examenul. Plătești o singură dată contravaloarea permisului, 139 de lei de la 15 septembrie 2026 (art. 11^1 alin. (1) lit. b) din OUG nr. 195/2002).
  2. marius iasi a răspuns

    1. verificati daca scolarizarea va expira la data mentionata si daca este a doua data trecuta pe fisa nu prima!. 2. daca va expira fisa de scolarizare atunci trebuie sa refaceti scoala din nou. din nou inscriere avand Ci - cazier- fisa medicala- aviz psihologic. o noua chitanta de 6 lei si pastrati chitanta de 68 lei de la CEc deoarece este valabila 3 ani.

Răspunde

Vrei să răspunzi la această întrebare?

Ai și tu o întrebare?