Sari la conținut
pdc.ro, din 2007

Termen limita examen sala

Întrebare de Popescu Elvila, , în Examenul.

Va rog frumos daca stie cineva sa-mi raspunda la intrebare: am terminat scoala in luna noiembrie 2013 dar din motive obiective nu am reusit sa merg la Sala. Care ar fi termenul limita pentru sustinerea examenului de sala in acest caz? Va multumesc

3 răspunsuri

  1. Echipa pdc.ro a răspuns

    Între timp regula s-a schimbat. Cursul de la școala de șoferi e valabil un an de la absolvire (art. 36 din Regulamentul aprobat prin HG nr. 1.391/2006). În acest an poți da sala oricând te programezi. Cazierul judiciar nu îl mai aduci la dosar: serviciul de permise îl verifică automat, cu acordul tău (art. 6 din Ordinul MAI nr. 268/2010).
  2. Popescu Elvila a răspuns

    MULTUMESC!
  3. Baciu Marta Madalina a răspuns

    nu exista termen limita, te poti duce oricand in perioada de valabilitate de 1 an a scolii. Verifica-ti cazierul, sa nu fi expirat, el e valabil 6 luni.

Răspunde

Vrei să răspunzi la această întrebare?

Ai și tu o întrebare?