Sari la conținut
pdc.ro, din 2007

ochelarii la examen

Întrebare de George-Cristian Vasiliu, , în Examenul.

Daca in fisa medicala din dosarul pentru permis scrie "apt cu ochelari" si eu la traseu ma prezint fara ochelarii ma poate pica examinatorul?

1 răspuns

  1. Echipa pdc.ro a răspuns

    Da, condiția din avizul medical se respectă și la examen. Dacă în fișă scrie „apt cu ochelari”, conduci la traseu cu ochelari, ca în orice altă zi. Legea îți cere să fii apt medical când conduci (art. 21 alin. (1) din OUG nr. 195/2002).

Răspunde

Vrei să răspunzi la această întrebare?

Ai și tu o întrebare?