Sari la conținut
pdc.ro, din 2007

Se poate D inainte de C?

Întrebare de Ady Aditu, , în Am carnet, dar am nevoie de ajutor.

Am luat sala la C. Pot sa dau sala pentru D inainte de a da traseul la C?

2 răspunsuri

  1. Echipa pdc.ro a răspuns

    Pentru categoria D îți trebuie permisul categoria B, nu și C (art. 24^1 alin. (1) lit. a) din OUG nr. 195/2002). Contează însă vârsta: 24 de ani pentru D sau, de la 21 de ani, cu certificatul de calificare profesională inițială (art. 20 alin. (4) lit. e) și alin. (6)). Cum se programează probele la două categorii în paralel, întreabă serviciul de permise unde ai dosarele.
  2. praslea cel voinic a răspuns

    DA poti . . . ca sa dai examen (sala + teorie pt D ) ai nevoie doar de permisul de categorie B

Răspunde

Vrei să răspunzi la această întrebare?

Ai și tu o întrebare?