Sari la conținut
pdc.ro, din 2007

Ce taxa trebuie sa platesc a doua oara?

Întrebare de Angy Angyutza, , în Examenul.

Am picat la sala prima oara si nu stiu daca trebuie sa mai platesc ceva la al doi-lea examen. Va rog un raspuns urgent

2 răspunsuri

  1. Echipa pdc.ro a răspuns

    Între timp regula s-a schimbat. Taxa de examinare a fost eliminată de la 1 februarie 2017 (art. VI din Legea nr. 1/2017), deci nu mai plătești nimic pentru o nouă încercare, indiferent de câte ori ai dat examenul. Plătești doar contravaloarea permisului: 139 de lei, de la 15 septembrie 2026 (art. 11^1 alin. (1) lit. b) din OUG nr. 195/2002).
  2. Echipa pdc.ro a răspuns

    Tot atat ca si prima data.

Răspunde

Vrei să răspunzi la această întrebare?

Ai și tu o întrebare?